Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - De correcte manier om hydraulische filter te kiezen

De correcte manier om hydraulische filter te kiezen

October 19, 2021

Een juist filtersysteem is een onontbeerlijke voorwaarde voor verrichting met lange levensuur van een hydraulisch systeem, maar het kiezen van de juiste filter is vaak geen gemakkelijke taak.
De verschillende industrieën, verschillende componenten van het hydraulische systeem hebben hun eigen vereisten, en beïnvloeden elkaar, en impliceert definitief hoe te om het eenvoudige filterelement te kiezen. Om bovenmatig te vermijden - de hoge kosten in systeemverrichting, wanneer het selecteren van filterelementen, u niet alleen moeten de druk, stroom en netheidsvereisten overwegen, maar ook moeten een overzicht van de toepassingsvoorwaarden hebben. Dit artikel maakt een lijst van vijf kennispunten die be*heersen moeten zijn wanneer het berekenen van en het selecteren van filters.
1. Huisvriend met toepassingsvoorwaarden
Het eerste en belangrijkste ding moet de prestatie-eisen van de filter begrijpen. Wanneer het berekenen van de filterspecificaties nauwkeurig, worden de prestatie-eisen gewoonlijk uitgedrukt door de filtratieverhouding β-waarde. De zogenaamde waarde β verwijst naar het aantal deeltjes groter dan een bepaalde grootte in de vloeistof bij de inham van de filter en het aantal deeltjes groter dan een bepaalde grootte in de vloeistof bij de afzet van de filter. De verhouding van het aantal deeltjes. Daarom groter de β waarde, hoger de filtratieefficiency van de filter. β de waarde kan ook als percentage worden uitgedrukt om zijn efficiency, η=1-1/β uit te drukken.

laatste bedrijfsnieuws over De correcte manier om hydraulische filter te kiezen  0

De filterontwerpen van vandaag hebben de hogere capaciteit van de vuilholding, over het algemeen het langere leven, en lagere drukdaling.
Bijvoorbeeld, in de toepassingsvoorwaarden die krachtige filterelementen vereisen, gewoonlijk overschrijdt de waarde β 1000, zo betekent het dat slechts één deeltje van de 1000 deeltjes stromen zal die de filter ingaan. In dit geval, is de filtratieefficiency 99,9%. Over het algemeen, zullen de regelmatige filterfabrikanten speciale documenten hebben, die de filterprestaties volgens de grootte van de de poriegrootte van het filterelement bepalen. Daarom kan een correct inzicht in de toepassingsprestatie-eisen u toelaten om de filterspecificaties correct te selecteren en de goede verrichting van het materiaal te verzekeren.
2. Ken het hydraulische systeem
Zodra u de specifieke prestatie-eisen voor de toepassingsvoorwaarden hebt gevestigd, kunt u het hydraulische systeem behoorlijk evalueren. Volgens de industrienormen, beïnvloeden de hydraulische die componenten in de hydraulische kring worden geïnstalleerd direct het type van hydraulische filter. Dergelijke industriële normen zijn hoofdzakelijk ISO-de codes van de netheidsrang, die ons helpen het aangewezen filtertype kiezen. Bijvoorbeeld, vereist de evenredige klepkring minstens een ISO-netheidsniveau van 20/18/15. Om aan dit vereiste te voldoen, is de absolute filtratienauwkeurigheid van het filterelement minstens 3 of 6 μm.

laatste bedrijfsnieuws over De correcte manier om hydraulische filter te kiezen  1

De selectie van de filter vereist uitvoerige overweging van de capaciteit van de vuilholding, drukdaling en economie van het filterelement.
Als de kring slechts toestelpompen en richtingkleppen bevat, zijn zij vrij ongevoelig aan verontreiniging. Daarom kunnen de filters met lage prestatieskenmerken hun vereiste-zulke ontmoeten aangezien document of metaal de elementen van de netwerkfilter economisch kunnen zijn kiezen. Het weten van welk soort hydraulische componenten paste welk soort filter, en het begrip van hoe zij de prestaties van de filter beïnvloeden kan sommige onnodige kosten voor verrichting op lange termijn besparen.
3. Ken de viscositeit van olie
Wanneer het selecteren van filterspecificaties, is een feit dat vaak wordt overzien de olieviscositeit. In feite, heeft de viscositeit een grote invloed op de selectie van filterspecificaties. In de aanvankelijke selectie van filterspecificaties, wordt de olieviscositeit vaak genegeerd. Dientengevolge, is de grootte van het filterelement geselecteerde te groot, resulterend in onnodige hoge bedrijfskosten. Het nalaten om het belang van olieviscositeit te begrijpen kan in de selectie van de specificaties van het filterelement resulteren die te klein zijn, is de drukdaling te hoog, en de verontreinigingsindicator zal vroeg alarmeren. In tegendeel, is het ook mogelijk dat de specificaties van het filterelement geselecteerde te groot zijn, resulterend in bovenmatige investeringskosten en werkende vervangingskosten. De gebruiker moet het hydraulische systeem begrijpen duidelijk genoeg om zijn geschat werkend temperatuurgamma te evalueren zodat de nauwkeurigste minimumtemperatuur als basis kan worden gebruikt om filterspecificaties te selecteren. De correcte selectie van de werkende temperatuurwaaier kan ervoor zorgen dat het filterelement niet de omleidingswijze vooraf, zal ingaan en bovenmatige selectie van het filterelement zal vermijden.
4. Betreffende verontreiniging-overbrengende apparaten
Men veronderstelt dat de filter met een apparaat uitgerust is van het verontreinigingssignaal (analoog of digitaal). Wanneer het selecteren van een filter, zou de gebruiker een geschikte doeleis ten aanzien van zijn drukdaling moeten hebben. In normale die omstandigheden, is de waaier van het drukverschil door het signalerende apparaat wordt getoond tussen 1 en 8 bar. Als algemeen principe, is de verhouding van de vastgestelde druk van het signalerende apparaat aan de drukdaling van de schone filter minstens 3:1.
Bijvoorbeeld, als het apparaat van het filter visuele signaal een alarmdruk van 5 plaatst versper, gebaseerd op de bovengenoemde verhouding, het hoogste aanvaardbare drukverschil van de geselecteerde filter is ongeveer 1,7 bar. Als u dit principe niet begrijpt, zullen de gebruikers wanneer het kiezen van een te groot of te kleine filter in gevaar zijn, of. om ervoor te zorgen dat het hydraulische systeem voldoende beschermd is, is de selectie van grotere filters zeer gemeenschappelijk in ons werk, en het resultaat is een verhoging van kosten.
5. Bereken de stroom door de filter
Wanneer het kiezen van een filter, moet u het stroomtarief zorgvuldig analyseren, dat zeer belangrijk is. Men zou moeten opmerken dat het onmiddellijke stroomtarief het maximumstroomtarief van de pomp kan overschrijden. De typische arbeidsvoorwaarde is dat in een accumulatorkring, de accumulator een bepaalde hoeveelheid drukolie opslaat. Wanneer de accumulator wordt vrijgegeven, zal zijn lossingsstroom op de pompstroom worden toegevoegd, die zeer de pomp zelf overschrijdt. Het tarief van de lossingsstroom. De hoge drukfilter na de accumulatorkring moet dit volledig overwegen. Het onderschatten van de stroom door de filter zal het de drukverschil van het filterelement verhogen, dat uiteindelijk zal leiden tot een daling van lijnefficiency en het werken en onderhoudskosten zal verhogen.

laatste bedrijfsnieuws over De correcte manier om hydraulische filter te kiezen  2

Dit pictogram illustreert de kenmerken van de filter, die wordt ontworpen om een lage drukverschil zelfs bij zeer hoge stroom te hebben het tarief-totale drukverschil de som van het de drukverschil van het filterelement en het de drukverschil van de filterhuisvesting, is en door het de drukverschil van het filterelement hoofdzakelijk bepaald
De correcte selectie van filters niet alleen bespaart kosten, maar ook verlengt de levensduur van het hydraulische systeem.