Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Filters voor zwaar materieel

De zuigingsfilter beschermt de hydraulische pomp tegen brutoverontreiniging toe te schrijven aan gebrek aan het aanvankelijke schoonmaken of toevallige ingang, en is geïnstalleerd in de olietank of op de zuigingslijn vóór de pomp.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Filters voor zwaar materieel Service
Thuis - De diensten - Filters voor zwaar materieel

Filters voor zwaar materieel

 • Wat een Zuigingsfilter is

  Wat een Zuigingsfilter is

  De zuigingsfilter is een beschermende filter in de zuigingslijn. Zij worden gebruikt om de pomp tegen schuring en zijdietanks direct te beschermen onder het olieniveau wordt geïnstalleerd stroomafwaartse hydraulische pompen tegen ernstige verontreiniging hoofdzakelijk te beschermen wegens gebrek aan het aanvankelijke schoonmaken of toevallige ingang. De filter van de vervangingspatroon met geplooid ontwerpelement, met geoptimaliseerde geplooide dichtheid en diverse filtermedia.

  Gratis offerte
 • Verschillende Filters

  Verschillende Filters

  De zuigingsfilter en de filter beschermen de pomp tegen verontreiniging terwijl ook het verstrekken van extra stroomverspreiding in de zuigingslijn. Zij kunnen met een magnetische kolom om ijzerhoudende deeltjes op te sluiten kleiner dan het gevouwen draadnetwerk, met of zonder een omleidingsklep worden uitgerust. Beschikbare versies: - Zuigingsfilter (STREPTOKOK, MPA, MPM), een eenvoudig die filterelement, op het stro wordt geschroeft. - De aan de muur bevestigde de zuigingsfilter van de opslagtank (SF2) bevat een anti-afvoerkanaal afgesloten klep die het filterelement om toelaat worden vervangen zonder de opslagtank leeg te maken.

  Gratis offerte
 • Eigenschappen van Zuigingsfilter

  Eigenschappen van Zuigingsfilter

  De zuigingsfilter beschermt de hydraulische pomp tegen brutoverontreiniging toe te schrijven aan gebrek aan het aanvankelijke schoonmaken of toevallige ingang, en is geïnstalleerd in de olietank of op de zuigingslijn vóór de pomp. Zij hebben gewoonlijk filterelementen van staalnetwerk worden gemaakt (geometrische filtratie) en moeten van aangewezen grootte zijn om eender welke mogelijke pompcavitatie te vermijden die.

  Gratis offerte

De de inhamelementen/filters worden wijd gebruikt omdat zij rendabel zijn en geïnstalleerd in het reservoir zijn, daardoor verminderend de behoefte aan om het even welk extern werk. Zij worden gewoonlijk gemaakt van 125 het netwerkmedia van de microndraad om grote deeltjes te verwijderen die de watertank kunnen ingaan en de pomp beschermen.
De inhalatiefilters betekenen „eerste-lijn“ filtratie en voor gebruikt:
1. Vermijd verontreinigende stoffen van het ingaan van de hydraulische kring
2. Breid de levensduur van fijnere stroomafwaartse filtratie uit
3. Verminder de deeltjeslading op de fijne filter, daardoor uitbreidt het levensduurinterval, de ongeplande onderbreking en het onderhoud
4. Vermijd ruwe deeltjes (zoals roest) van het beschadigen van de stroomafwaartse fijnere filters.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.