Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

de filter van de graafwerktuiglucht

Vraag een offerte aan
kwaliteit de filter van de graafwerktuiglucht Service
Thuis - De diensten - de filter van de graafwerktuiglucht

de filter van de graafwerktuiglucht

 • De industriële Productomschrijving van de Luchtfilter

  De industriële Productomschrijving van de Luchtfilter

  Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om airconditioningssysteem en de eindfiltratie van reinigingsmateriaal te zuiveren ter plaatse om het corpusculaire stof ≥0.1~0.5μm in de atmosfeer te filtreren. Zijn filtratieefficiency is ≥99.99%, 99.999%@≥0.5μm, 99.999%@≥0.1μm (de methode van de natriumvlam) en boven efficiency of Europese standaardh13, H14, U15 en boven efficiency. Het buitenkader is: sandwich houten, gegalvaniseerd blad, aluminiumprofiel, roestvrij staalplaat; filtermateriaal: glasvezelmateriaal. Met deze structuur, wordt het filtermateriaal gemaakt in veelvoudige plooien om een kanaal van de ventilatielucht te vormen, dat het gebied van het filtermateriaal en het volume van de luchtlevering, verhoogt en de weerstand van de luchtlevering vermindert; het heeft een compacte structuur, een lage weerstand, een grote capaciteit van de stofholding, en windsnelheid. Goede uniformiteit, sterke veelzijdigheid, gemakkelijke installatie en andere voordelen.

  Gratis offerte
 • Het graafwerktuig vervangt de Nota's van de luchtfilter

  Het graafwerktuig vervangt de Nota's van de luchtfilter

  Het onderhoud van het graafwerktuig is niet op zijn plaats, wat direct de levensduur van de machine beïnvloedt. Het element van de luchtfilter is als een controlepost voor de lucht de motor van het graafwerktuig in te gaan. Het zal uit onzuiverheden en deeltjes filtreren. Alvorens het element van de luchtfilter te handhaven, één ding om te besteden aandacht aan de motor moet eerst afzetten en ervoor zorgen dat de veiligheidsbedieningshefboom tot in de gesloten positie behoort, als de motor wordt vervangen en schoongemaakt tijdens verrichting, zal het stof de motor ingaan.

  Gratis offerte

De luchtfilters worden wijd gebruikt in onze echt. Hetzij in kleine families of fabrieken en ondernemingen, hebben zij zeer goede toepassingen. De rol van industriële luchtfilters is schadelijke stof en gassen door het filtreren van apparaten uit te filtreren. Onder zullen wij ik hoofdzakelijk de relevante inhoud van industriële luchtfilters introduceren.

De industriële luchtzuiveringsinstallatie verwijst naar het materiaal van de luchtreiniging dat stof in de fabrieksvloer kan effectief verwijderen, de geur en geur uit de fabrieksvloer verwijderen, en tegelijkertijd steriliseren, geur verwijderen, geur kan verwijderen, en stof verwijderen. Algemeen gebruikt worden een verscheidenheid van producten van de luchtreiniging zoals de reukverdrijvers van de inktworkshop, de vlekkenmiddelen van de fabrieksgeur, drukworkshop het desodoriseren luchtzuiveringsinstallaties, en workshop het desodoriseren luchtzuiveringsinstallaties. De belangrijkste eigenschap van industriële luchtzuiveringsinstallaties is reinigingsmateriaal specifiek voor industriële omgevingen zoals fabrieken, workshops en andere plaatsen. Het luchtvolume wordt over het algemeen vereist om 10 keer het luchtvolume van burgerlijke luchtzuiveringsinstallaties te zijn, en de burgerlijke luchtzuiveringsinstallaties zijn over het algemeen klein en kunnen niet op grote gebieden worden toegepast. Gebruikt in industriële plaatsen.

Tegelijkertijd, vereisen de industriële luchtzuiveringsinstallaties vrij geavanceerde technologie, die stof en geuren in de fabriek en de workshops kan verwijderen. Integreren de industriële de luchtzuiveringsinstallaties van Shanghai Anjule volledig diverse internationale en binnenlandse geavanceerde technologieën voor uitlaatgasbehandeling, volledig veranderend de eenvoud van industriële luchtzuiveringsinstallaties in het verleden. Het gebruik van vrij eenvoudige de behandelingsmethodes van het afvalgas zoals wordt geactiveerde koolstof hoogst gericht en is momenteel het belangrijke industriële product van de luchtreiniging.

De structuur van de luchtfilter de wordt samengeperste lucht die van de inham toevloeien geïntroduceerd in het schot. Het schot heeft gelijk spiraalvormige tanden gelijkend op ventilatorbladen verdeeld, dwingend de hoge snelheids stromende samengeperste lucht om een sterke omwenteling langs de raaklijnrichting van de tanden te veroorzaken. Het vloeibare water, olie en de grotere die onzuiverheden in de lucht wordt de gemengd zijn gescheiden onder de actie van sterke die middelpuntvliedende kracht, op de binnenmuur van de waterkop wordt geworpen, en stroom aan de bodem van de waterkop. De samengeperste lucht, die vloeibaar water, olie en grotere onzuiverheden verwijdert, wordt verder gefiltreerd door het filterelement om uiterst kleine vaste deeltjes te verwijderen, en dan samengeperste lucht schoon te maken is output van de afzet.

De industriële productie besteedt grote aandacht aan de vereisten van filtratie. Zowel moeten de lucht als de media worden gefiltreerd en worden vooraf behandeld. Vergeleken met burgerlijke toepassingen, hebben de industriële luchtfilters veel groter materiaal en een veel groter luchtvolume, en door stof te kunnen effectief verwijderen gekenmerkt. Het effect van eigenaardige geur bij de industriële productie.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.