Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Industriële luchtfilter

Materiaal wordt ontworpen om vaste deeltjes en moleculaire verontreinigende stoffen te verwijderen om de luchtkwaliteit in het systeem of het milieu te verbeteren dat.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Industriële luchtfilter Service
Thuis - De diensten - Industriële luchtfilter

Industriële luchtfilter

 • De Gevaren van Luchtvervuiling

  De Gevaren van Luchtvervuiling

  De grotere commerciële faciliteiten ontvangen vele verschillende mensen met verschillende gevoeligheden aan kleine deeltjes. De studies hebben aangetoond dat de binnen vervuilende niveaus twee tot vijf keer hoger dan openluchtniveaus zijn. De binnenluchtverontreinigende stoffen worden ook gezien als de hoogste vijf milieurisico's die volksgezondheid in gevaar brengen. De schone lucht kan een directe invloed op de de bodemlijn van het bedrijf hebben door de algemene prestaties van werknemers te verbeteren en het risico van verminderde productiviteit te verminderen toe te schrijven aan ziekte en allergieën. Jammer genoeg, wanneer de openluchtlucht een slecht gefiltreerd ventilatiesysteem ingaat, zullen de verontreinigende stoffen zoals stof, rook, stuifmeel, enz. op de pijpen, batterijen, en ventilators worden gedeponeerd, resulterend in slechte luchtstroom, die de luchtlevering en de uitlaat zal beschadigen. Saldo.

  Gratis offerte
 • De industriële Beschrijving van de Luchtfilter

  De industriële Beschrijving van de Luchtfilter

  Een luchtfilter is een apparaat wordt ontworpen om vaste deeltjes en moleculaire verontreinigende stoffen te verwijderen om de luchtkwaliteit in een systeem of een milieu te verbeteren dat. De luchtfilter bestaat gewoonlijk uit een sterk die kader met een bepaald filtermiddel wordt gevuld, dat wordt verzegeld om lekkage tussen het kader en het middel te verhinderen. Sommige filters kunnen het masker-scherm ook hebben in bijlage aan de filter om de media tijdens verwerking-of een pakking te beschermen om lekkage tussen het filterkader en zijn huisvesting te verhinderen.

  Gratis offerte
 • Industriële het Gebruiksscenario's van de Luchtfilter

  Industriële het Gebruiksscenario's van de Luchtfilter

  Een luchtfilter kan één van verscheidene verschillende types van filtermedia, afhankelijk van zijn voorgenomen toepassing en type en de grootte van te filtreren deeltjes hebben. De luchtfilter kan in om het even welke toepassing worden gebruikt die het gebruik van schone lucht vereist. Het materiaal en de plaatsen waar de luchtfilters worden gebruikt omvatten airconditioners, industriële en commerciële gebouwen, de ziekenhuizen, farmaceutische productie, elektronika productie, en het materiaal van de voedselverwerking.

  Gratis offerte

De types van ruimten en producten dat schone lucht de filters huis en commerciële verwarmingssystemen, ventilatiesystemen, airconditioningssystemen, luchtbevochtigers, motoronderdelen, auto's, en directe luchtmachines omvatten. De deeltjes door één enkele luchtfilter worden verwijderd schommelen, maar sommige deeltjes omvatten vormsporen, dier dander, stof en stuifmeel dat.


De luchtfilters zijn zeer nuttig in het huis. Zij kunnen mogelijke allergenen zoals stof, vorm, vorm en huisdier verwijderen dander. Daar, verstrekken zij speciale hulp voor mensen die aan astma en andere ademhalingsziekten lijden. Zij zijn ook belangrijk in de automobielindustrie. Uitlaat en de gealigneerde die filters in de motor wordt de geïnstalleerd kunnen motorgezondheid en luchtcirculatie bevorderen, en het algemene beroepsleven van het voertuig uitbreiden. Zij kunnen andere machines, zoals airconditioners, spijkerkanonnen, ijskasten, en ander huishouden en industrieel materiaal ook beschermen tegen schade of hun levensduur verkorten. De luchtfilters zij kunnen dienen bestaan in vele verschillende industrieën

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.