Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

de filter van de graafwerktuigolie

Vraag een offerte aan
kwaliteit de filter van de graafwerktuigolie Service
Thuis - De diensten - de filter van de graafwerktuigolie

de filter van de graafwerktuigolie

 • Belang van Oliefilter

  Belang van Oliefilter

  Het is belangrijk om de motorolie schoon te maken omdat als de motorolie niet voor een periode wordt gefiltreerd, het van fijne, harde deeltjes volledig kan zijn, die de oppervlakte van de motor zullen verslijten. Deze vuile olie zal de machinaal bewerkte delen van de oliepomp dragen en zal de lageroppervlakte van de motor beschadigen. De hulp van de oliefilter verwijdert verontreinigende stoffen in de motor van een autoolie, die na verloop van tijd zal accumuleren, omdat het olieblik de motor schoon houdt.

  Gratis offerte
 • Het werk Principe van de Oliefilter

  Het werk Principe van de Oliefilter

  Buiten de filter is een metaal kan met een verzegelende pakking, die het dicht bij de het koppelen oppervlakte van de motor kan maken. De grondplaat van de kruik bevestigt de pakking en slaat gaten rond het binnengebied van de pakking. Het centrumgat wordt ingepast om met de assemblage te koppelen van de oliefilter over het motorblok. Binnen het water dat is de tank het filtermateriaal, het meest meestal van synthetische vezels wordt gemaakt. De oliepomp van de motor levert rechtstreeks de olie aan de filter en gaat de filter door de gaten op de periferie van de grondplaat in. De vuile olie gaat (geduwd onder druk) door het filtermiddel over en keert door het centrumgat terug, waar het de motor opnieuw ingeeft.

  Gratis offerte
 • Kies de Juiste Oliefilter

  Kies de Juiste Oliefilter

  Kiezen van de juiste oliefilter voor uw voertuig is essentieel. De meeste oliefilters kijken zeer gelijkaardig, maar de kleine verschillen in draad of pakkingsgrootte kunnen bepalen of een bepaalde filter voor uw voertuig geschikt is. De beste manier om te bepalen welke oliefilter u nodig hebt is de gebruikershandleiding te raadplegen of naar de delenalogus te verwijzen. Het gebruiken van de verkeerde filter kan olielekkage van de motor veroorzaken, of een ongepaste filter kan weg vallen. Één van beiden van deze twee voorwaarden kan ernstige motorschade veroorzaken.

  Gratis offerte

Hoog vervuilend behoud | Druk en temperatuurweerstand | Precisie het machinaal bewerken | Precisiepasvorm | gemakkelijke assemblage | Effectweerstand

De moderne interne verbrandingsmotoren moeten meer doen en meer-zodat houden op elk moment goede smering. Afhankelijk van de toepassing, worden honderden liter olie gepompt in de motorkring elke minuut om de wrijving van bewegende delen te verminderen en voorbarige slijtage van de zuiger en koppelstanglagers te verhinderen. Dit proces hangt niet alleen van de kwaliteit van de smeerolie, maar ook van de prestaties van de oliefilter af. Zelfs in de meest veeleisende omstandigheden, kunnen onze filterelementen de beste filtratie, de maximumstroom en de levensduur verzekeren.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.