Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

De Separatorfilter van het brandstofwater

Verwijder het water uit de brandstof alvorens het systeem de brandstofpomp en de injecteur bereikt om het brandstofinjectiesysteem te verhinderen defect te zijn.

Vraag een offerte aan
kwaliteit De Separatorfilter van het brandstofwater Service
Thuis - De diensten - De Separatorfilter van het brandstofwater

De Separatorfilter van het brandstofwater

 • De Gevaren van Brandstof met Water worden gemengd dat

  De Gevaren van Brandstof met Water worden gemengd dat

  Het water in de brandstof is één van de meest vernietigende elementen in om het even welk brandstofsysteem. De hoogwaterinhoud kan machtsverlies, filter, corrosie van de componenten van het brandstofsysteem, verhoogd brandstofverbruik, en strenge slijtage die van brandstofinjectors veroorzaken belemmeren. Dit is vooral waar in de systemen van de hoge drukbrandstof worden gebruikt om aan nieuwe strenge emissievereisten te voldoen dat.

  Gratis offerte
 • Toepassing van de Separatorfilter van het Brandstofwater

  Toepassing van de Separatorfilter van het Brandstofwater

  Kan de olie-water separator grote deeltjes verwijderen die, bijna al vrij water en 90% geëmulgeerd water, de beste bescherming bieden voor uw kritiek brandstofsysteem. De olie-water separators verstrekken doeltreffende bescherming voor motoren in automobiel, industriële, mariene en vermaaktoepassingen die worden gebruikt.

  Gratis offerte
 • De Rol van de Separatorfilter van het Brandstofwater

  De Rol van de Separatorfilter van het Brandstofwater

  Het systeem verwijdert water uit de brandstof alvorens de brandstofpomp en de injecteur te bereiken. Dit kan de belangrijkste oorzaak van de mislukking van het brandstofinjectiesysteem verhinderen. DAHL-brandstoffilter/water de separator kan de pomp en de injecteur wegens brandstofwatervervuiling worden gereviseerd verhinderen, daardoor verlengend het leven van het systeem.

  Gratis offerte

Vele bestaande brandstoffilters worden ontworpen om geen hopen van water te verwijderen. Zij worden ontworpen om het werk in één stap te voltooien. Dit betekent dat zij poreus genoeg moeten zijn om voldoende stroom toe te staan, die de het filtreren capaciteit beperkt. Om het even welke strakkere media zullen frequente vervanging van componenten veroorzaken. De mechanische stroomweerstand van de olie-water separatorfilter is kleiner dan andere separators omdat de brandstof slechts richting tweemaal verandert.

 

Eigenschappen van de Separatorfilter van het Brandstofwater:
1. Geschikt voor diesel, benzine en vooraf gemengde brandstofsystemen
2. Hulp om water, vochtigheid en stevige verontreinigende stoffen te verwijderen
3. Bescherm injecteurs, sporen, pompen en andere componenten (afhankelijk van plaatsing)
4,10 micronfilter om filtratie te verhogen

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.