Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Het samenvoegen zich Filter

Het samenvoegen zich de filters worden gebruikt in samengeperste luchtsystemen om oliedruppeltjes en fijne deeltjes zo te verwijderen klein zoals 0,01 microns, en zijn een belangrijk stuk van luchtvoorbereiding.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Het samenvoegen zich Filter Service
Thuis - De diensten - Het samenvoegen zich Filter

Het samenvoegen zich Filter

 • Wat het Samenvoegen zich Filter is

  Wat het Samenvoegen zich Filter is

  De samenvoegingsfiltratie is het proces om twee fasen van substanties in een vloeibare stroom te scheiden die het samenvoegen zich filters met behulp van. Bijvoorbeeld, kunt u waterdruppeltjes en aërosols van het gas door een samenvoegend filtratieproces scheiden. Met het samenvoegen zich filters, kunt u laten met vloeibare verontreinigende stoffen vergassen overgaat door. Aangezien het door het element overgaat, zijn er vele filtermedia geschikt om vloeibare aërosols en druppeltjes te vangen. Dit zal droog en schoon samengeperst gas toestaan om de het samenvoegen zich filter door de afzet weg te gaan.

  Gratis offerte
 • Gas olie-Water Scheidingssysteem

  Gas olie-Water Scheidingssysteem

  Het gebruik van het samenvoegen zich filters voor de scheiding van de gasfase kan oliemist of vochtigheid uit vervuilde luchtstromen verwijderen. De filter zou altijd van de binnenkant van het filterelement aan buiten het filterelement moeten stromen. Dit staat oliedruppeltjes en waterdruppeltjes toe om op de vezels van het filterelement te verzamelen en bij de kruising samen te komen en steeds belangrijker oliedruppeltjes te worden aangezien zij zich neer en uit aan de bodem van het filterelement bewegen (samenvoegingsproces). De grote vloeibare druppeltjes vallen van de bodem van het filterelement in het gebied van de waterinzameling van de filterhuisvesting, en gaan definitief de automatische vlotterrioolbuis in, en de vloeistof wordt gelost van het systeem.

  Gratis offerte
 • Waarom Gebruik het Samenvoegen zich Filters

  Waarom Gebruik het Samenvoegen zich Filters

  Aangezien de lucht heet, vochtig, en vuil kan zijn, is de luchtvoorbereiding een essentieel die proces, en de lucht in de samengeperste pijpleiding wordt gebruikt zou door een filtratie, het conditioneren, of een smeringsprocédé moeten vloeien. Het samenvoegen zich de filters worden gebruikt in samengeperste luchtsystemen om oliedruppeltjes en fijne deeltjes zo te verwijderen klein zoals 0,01 microns. Aangezien de ongewenste olie zich aan bewegende delen zal houden en de snelheid van de cilinder zal verminderen, het samenvoegen zich zijn de filters een belangrijk stuk van luchtvoorbereiding. In combinatie met een universele filter die uit water en grotere deeltjes, de het samenvoegen zich de oliedruppeltjes van filterlossingen in een kom zuigt.

  Gratis offerte

Het samenvoegen zich de filters voeren beste uit wanneer zij bij de hoogste druk en de laagste temperatuur in het samengeperste luchtsysteem zijn. Het is best om de het samenvoegen zich filter in de correcte positie te plaatsen om ervoor te zorgen dat geen extra vloeibare condensatie voorkomt.


1. U kunt uw eigen fusiefilter aanpassen of bestaande filters op andere manieren bevorderen.
2. Het kan in verschillende vloeibare filtratieprocessen worden gebruikt.
3. Een zeer brede oppervlakte zal in lagere drukdaling resulteren, daardoor verhogend efficiency
4. Het heeft diverse micronrangen, die een efficiencyniveau van ongeveer 99,98% of 99,0% kunnen veroorzaken
5. Het zorgt ervoor dat de maximumhoeveelheid vloeistof en de vaste deeltjes van de lucht of gasverwerkingsstroom worden geëlimineerd.
6. Het heeft een efficiënt filtrerend systeem, en zijn levensduur is langer dan gebruikelijk, daardoor drukkend onderbreking en onderhoudskosten.

 

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.