Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

De filter van de graafwerktuigbrandstof

Vraag een offerte aan
kwaliteit De filter van de graafwerktuigbrandstof Service
Thuis - De diensten - De filter van de graafwerktuigbrandstof

De filter van de graafwerktuigbrandstof

 • De Rol van Brandstoffilter

  De Rol van Brandstoffilter

  De brandstoffilters spelen een essentiële rol in het moderne systeem van vandaag van de motorbrandstof. De ongefilterde brandstof kan verscheidene soorten verontreiniging, zoals verf bevatten die de de te vullen spaanders en vuilnisbakken heeft geraakt, of de roest wordt veroorzaakt door vochtigheid in staalblikken. Als deze substanties niet worden verwijderd alvorens de brandstof het systeem ingaat, zullen zij snelle slijtage en mislukking van benzinepompen en injecteurs toe te schrijven aan het schurende die effect van deeltjes op de high-precision componenten veroorzaken in moderne injectiesystemen worden gebruikt. De brandstoffilters kunnen prestaties ook verbeteren, omdat de minder verontreinigende stoffen in de brandstof, hoger de verbrandingsefficiency.

  Gratis offerte
 • Wat is een Brandstoffilter?

  Wat is een Brandstoffilter?

  Het brandstofsysteem slaat benzine of diesel in een brandstoftank op, en dan wordt het gezogen door de brandstoflijn en aan de carburator of de injecteur door de brandstoffilter geleverd. De brandstof wordt dan geleverd aan de cilinderkamer, waar het met lucht wordt gemengd, gelaten verdampen en gebrand om energie te produceren. De brandstoffilter is een essentieel onderdeel van het systeem omdat het uw motor tegen schadelijk puin beschermt. De brandstoffilter kan stof en roestdeeltjes in de brandstof filtreren om hen te verhinderen het ingaan van de motor en schade te veroorzaken. Als het puin de motor-gelijke uiterst kleine roest ingaat zal deeltje-het onnodige slijtage en scheur op motorcomponenten veroorzaken en zal ernstige schade aan het volledige systeem veroorzaken.

  Gratis offerte
 • Waarom gebruik een Brandstoffilter?

  Waarom gebruik een Brandstoffilter?

  De brandstoffilters zijn belangrijker in de voertuigen van vandaag omdat de moderne ontwerpen brandstofsystemen met strakke tolerantie omvatten. De ongefilterde brandstof kan heel wat verontreinigende stoffen, zoals verfspaanders, vuil, en roest bevatten. Deze verontreinigende stoffen moeten worden verwijderd om versnelde slijtage en uiteindelijke mislukking van benzinepompen en injecteurs te verhinderen. De deeltjes op de high-precision delen van het brandstofinjectiesysteem zijn schurend, wat grote schade en uiteindelijk onnodige kosten kan veroorzaken. om de beste prestaties te verkrijgen, zou de brandstoffilter in de auto regelmatig volgens de aanbeveling van de autofabrikant moeten worden vervangen. Na het geadviseerde die onderhoudsprogramma door auto wordt verstrekt zal de fabrikant helpen ervoor zorgen dat uw voertuig de levensduur bereikt u wilt.

  Gratis offerte

Piekdruk tot 15 bar | Maximumnetheidsniveau | Het materiaal van de overzichtsfilter | Langere intervallen tussen veranderingen | Injecteur en motorbescherming | Immune aan corrosieve brandstoffen

De injectiesystemen van moderne benzine en dieselmotoren zijn gevoelig voor de kleinste brandstofonzuiverheden. De studies hebben aangetoond dat het aantal vuildeeltjes in brandstof door internationale verenigingen wordt geadviseerd die vaak beduidend hoger is. Als de brandstoffilter niet overeenkomstig de voorgeschreven cyclus wordt vervangen, kan het het injectiesysteem blokkeren en operationele veiligheid schaden. De brandstoffilter kan het prima het filtreren effect in een bijzonder oud interval handhaven.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.