Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Hydraulische Filter

De hydraulische filter beschermt uw hydraulisch die systeemcomponenten tegen schade door deeltje-veroorzaakte olie wordt veroorzaakt of andere hydraulische vloeibare verontreiniging in gebruik.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Hydraulische Filter Service
Thuis - De diensten - Hydraulische Filter

Hydraulische Filter

 • Bescherm het Hydraulische Systeem

  Bescherm het Hydraulische Systeem

  De hydraulische oliefiltratie is de enige oplossing om verontreinigende stoffen in de gebruikte vloeistof te elimineren. De deeltjesfiltratie die verschillende types van filters gebruiken zal verontreinigende stofdeeltjes in hydraulische olie, zoals metalen, vezels, kiezelzuur, elastomeren, en roest verwijderen. De hydraulische filter verwijdert onophoudelijk verontreinigende stoffen uit de hydraulische olie in het hydraulische systeem. Dit proces zal de hydraulische die olie zuiveren en zal het systeem tegen schade door deeltjesinhoud wordt. veroorzaakt beschermen De hydraulische filters worden gevestigd in verschillende delen van het hydraulische systeem om vervuilende deeltjes te verhinderen het systeem in te gaan.

  Gratis offerte
 • Hydraulische Filterstructuur

  Hydraulische Filterstructuur

  De meeste hydraulische filters zijn cilindrische apparaten met openingen voor vloeibare input en output op overkanten van de filter. De vloeistof wordt gewoonlijk geleid door kanalen in de filterhuisvesting en door de filtermedia. De media verzamelen dan verontreinigende stoffen, en de schoongemaakte vloeibare passen door het centrale kanaal tussen de filtermedia aan het outputeind. De verontreinigende stoffen zijn nog opgesloten in het filtermiddel; wanneer de filter volledig is, brengt de schakelaar gewoonlijk een leiden of andere visuele indior teweeg om mee te delen dat de filter moet worden vervangen.

  Gratis offerte
 • De Gevaren van Hydraulische Olieverontreiniging

  De Gevaren van Hydraulische Olieverontreiniging

  De hydraulische olie is het meeste belangrijke stuk van elk hydraulisch systeem. In een hydraulisch systeem, kan geen systeem zonder juist volume van hydraulische olie werken. Het risico van hydraulische olieverontreiniging stijgt met de verhoging van hydraulisch systeemgebruik. De lekkage, de roest, de verluchting, de cavitatie, de schade aan verbindingen, enz. zullen veroorzaken dat de hydraulische olie worden vervuild. De problemen door deze vervuilde hydraulische vloeistof worden veroorzaakt zijn geclassificeerd als degradatie, tijdelijke werkkracht, en astrofale mislukking die.

  Gratis offerte

Het belang van hydraulische oliefiltratie:
Lange tijd, zijn het belang van hydraulische oliefilter of de hydraulische oliefilter besteed geen aandacht aan. De mensen denken dat als er geen probleem met hydraulisch materiaal is, er geen behoefte is om hydraulische olie te controleren. De problemen zijn hoofdzakelijk in deze aspecten:

1. Onoplettendheid en misverstand van beheer en onderhoudstechnici;

2. Men overweegt dat het onlangs gekochte hydraulische olieblik direct aan de olietank zonder het filtreren wordt toegevoegd;

3. De netheid van hydraulische olie wordt niet verbonden aan de levensduur van hydraulische componenten en verbindingen en de mislukking van het hydraulische systeem.

In feite, beïnvloedt de netheid van hydraulische olie direct de normale bedrijfsvoering van hydraulisch materiaal. De relevante studies hebben aangetoond dat 80% aan 90% van persmislukkingen door de verontreiniging van het hydraulische systeem worden veroorzaakt. hoofdprobleem:

1) Wanneer de hydraulische olie streng geoxydeerd en vuil is, zal het de actie van de hydraulische klep beïnvloeden, en de klep zal worden geplakt en de klepkern zal snel dragen;

2) Wanneer de hydraulische olie wordt geoxydeerd, komt de geëmulgeerde en deeltjesverontreiniging voor, zal de oliepomp wegens cavitatie, corrosie van de koperdelen van de oliepomp, en ontoereikende smering van de bewegende delen van de oliepomp defect zijn, en zelfs zal de pomp branden;

3) Wanneer de hydraulische olie vuil is, zal het leven van de verbindingen en de gidsen zeer verkort worden;


Oorzaken van hydraulische olieverontreiniging:

1) Wrijving van bewegende delen, effect van de stroom van de hoge drukolie;

2) Slijtage van verbindingen en gidsen;

3) De wasachtige die substanties door de oxydatie van hydraulische olie en andere kwalitatieve veranderingen worden geproduceerd.


De correcte manier om de netheid van hydraulische olie te handhaven:

1) Het hydraulische systeem moet met een onafhankelijk high-precision doorgevend filtersysteem en een high-precision filter van de olieterugkeer worden uitgerust;

2) Wanneer het veranderen van de olie, moet de nieuwe olie dan aan de olietank worden gefiltreerd en worden toegevoegd, en de zorg moet worden genomen om secundaire verontreiniging te vermijden;

3) Controleer strikt de olietemperatuur, zou de normale olietemperatuur bij 40~45℃ moeten worden gecontroleerd;

4) Controleer regelmatig de netheid en de oliekwaliteit van hydraulische olie;

5) Vervang op tijd het filterelement om de twee tot drie maanden wanneer het filteralarm.

De keus van filter en van het filterelement precisie zou het evenwicht van economie en technologie moeten overwegen. Het gebruik van onze hydraulische producten van de oliefiltratie kan deze tegenspraak zeer goed oplossen. Indien nodig, verbeter het bestaande filtersysteem en keur een element van de hoog-precisiefilter goed om de mislukking van de pers te verminderen toe te schrijven aan de vuile hydraulische olie.

 

Om de hydraulische oliefilter te vervangen en schoon te maken
De hydraulische oliefilters worden over het algemeen gebruikt in hydraulische posten en hydraulische systemen. Na een periode van gebruik, omdat de hydraulische oliefilters door vlekken binnen de hydraulische olie worden geblokkeerd, zouden zij moeten worden schoongemaakt regelmatig om een bepaald het filtreren effect te bereiken.

Als het hydraulische materiaal van de oliefilter van metaalnetwerk of kopernetwerk wordt gemaakt, kan het in kerosine voor een periode worden doorweekt, en dan kan het belemmerde vuil door de wind worden schoongemaakt.

Als het hydraulische materiaal van de oliefilter glasvezel of filtreerpapier is, kan het niet worden schoongemaakt en schoonmaken zal niet efficiënt zijn. In dit geval, moet een nieuwe hydraulische oliefilter worden vervangen.

Hoe te om de hydraulische oliefilter te vervangen?

Als het een zuigingsfilter is, zijn er een ingebouwde filter en een externe filter. De ingebouwde filter moet worden gepompt om de hieronder filter te vervangen; de bouten buiten de filter worden direct verwijderd uit de buitenkant, en de filter wordt genomen. Tegelijkertijd, wordt de olie gesloten door de controleklep en zal niet wegvloeien. Dit is zeer geschikt.

Als het een terugkeerfilter is, kan het direct worden vervangen.

De Kainuosenfilter is een professionele filterfabrikant. Wij veroorzaken en vervangen een verscheidenheid van elementen van de merknaamfilter, zoals BAARKLEED, HYDAC, ARGO, LEEMIN, PARKER, enz. Wij hebben ons in dit gebied vele jaren, met de reeks van de oliefilter, de reeks van de luchtfilter, de reeksen van de waterfilter en andere hoogstaande en goedkope producten gespecialiseerd.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.