Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Het Element van de roestvrij staalfilter

De filter van de olieterugkeer speelt een essentiële rol in uw systeem. Het zorgt ervoor dat de vloeistof niet door stevige verontreinigende stoffen wordt beïnvloed.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Het Element van de roestvrij staalfilter Service
Thuis - De diensten - Het Element van de roestvrij staalfilter

Het Element van de roestvrij staalfilter

 • Gebruik van Terugkeerfilter

  Gebruik van Terugkeerfilter

  De filter van de terugkeerolie van aluminium, plastiek of staal wordt gemaakt voor pijpleidingsinstallatie of tankinstallatie is wordt gebruikt gewoonlijk het enige beschermingsapparaat van het hydraulische systeem dat. Zij zijn geschikt want de werkdruk tot 25 verspert en als laatste element in de werkende filter en de hydraulische kring direct stroomopwaarts of stroomafwaarts van de hydraulische tank geplaatst. Daar, zij al teruggekeerde hydraulische olie schoon alvorens het naar de tank maken te terugkeren. In-line filters worden gebruikt in de lage drukwaaier en kunnen hoge nominale stroomtarieven bereiken.

  Gratis offerte
 • Het Werkschema van de terugkeerfilter

  Het Werkschema van de terugkeerfilter

  De filter van de olieterugkeer voert de taak om vloeibare en het verhinderen deeltjes te filtreren van het ingaan van het systeem van de buitenkant of het ingaan van het systeem toe te schrijven aan interne slijtage van de componenten uit. Deze filters zijn gewoonlijk volledig of semi-ondergedompeld geïnstalleerd op het reservoir. De plaats van de filter verzekert dat onder alle exploitatievoorwaarden de terugvloeiing in de ondergedompelde omstandigheden wordt uitgevoerd, daardoor het verhinderen van schuim en onstuimigheid in de tank, die tot verluchting en cavitatie in de pomp kan leiden. Voor gemak, kunnen de filterkom en het filterelement uit de huisvesting voor onderhoud worden verwijderd zonder de filter van de rest van het systeem los te maken.

  Gratis offerte
 • Filtersysteembeveiliging

  Filtersysteembeveiliging

  De filter van de olieterugkeer is een belangrijk stuk van om het even welk hydraulisch systeem. In veel gevallen, is het de enige „geboden systeembescherming“, zodat moet het zorgvuldig worden geselecteerd om maximumsysteemefficiency te verzekeren, en zijn grootte zou volgens het maximumstroomtarief van het hydraulische systeem moeten worden bepaald. De filter van de olieterugkeer speelt een essentiële rol in uw systeem om ervoor te zorgen dat de vloeistof niet door stevige verontreinigende stoffen wordt beïnvloed, die door de degradatie van systeemcomponenten worden geproduceerd, de brandstoftank en uiteindelijk de terugkeer aan het systeem door de zuigingslijn ingaan.

  Gratis offerte

De filter van de terugkeerolie kan de geïntroduceerd effectief verwijderen verontreiniging wegens de volledige mislukking van de componenten of het onderhoud van de systeempijpen of flexibele pijpen, om ervoor te zorgen dat de schone vloeistof naar uw brandstoftank terugkeert, en breidt verder de levensduur van uw systeem en vloeistof uit. De terugkeerfilter kan groter de veranderingen van het stroomtarief zonder schade of componentenanalyse weerstaan. Dit staat voor hogere systeemefficiency en lagere kosten toe. Om „bellen“ in de vloeibare opslagtank te vermijden, moet de terugkeerpijp onder het vloeibare niveau van de vloeibare opslagtank worden gevestigd. Als algemene „vuistregel“, afstand tussen de bodem van de opslagtank en eind van olie zou de terugkeerpijp groter moeten zijn dan 2 tot 3 keer de pijpdiameter.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.