Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Het graafwerktuig vervangt zo de luchtfilter wat moet worden genoteerd?

Het graafwerktuig vervangt zo de luchtfilter wat moet worden genoteerd?

September 1, 2021

Het onderhoud van het graafwerktuig is niet op zijn plaats, wat direct de levensduur van de machine beïnvloedt. Het element van de luchtfilter is als een controlepost voor de lucht de graafwerktuigmotor in te gaan. Het zal uit onzuiverheden en deeltjes filtreren om de normale bedrijfsvoering van de motor te verzekeren. Wat zijn de voorzorgsmaatregelen wanneer het schoonmaken van en het vervangen van het de filterelement van de graafwerktuiglucht?

Alvorens het element van de luchtfilter te onderhouden, moet u ervoor zorgen de motor eerst sluiten en dat de veiligheidshefboom in de gesloten positie wordt geplaatst. Als de motor wordt vervangen en schoongemaakt terwijl het loopt, zal het stof de motor ingaan.

 


Voorzorgsmaatregelen voor het schoonmaken van het element van de luchtfilter van het graafwerktuig:

1. Wanneer het schoonmaken van het element van de luchtfilter, herinner me om een schroevedraaier of andere hulpmiddelen niet te gebruiken om de de huisvestingsdekking van de luchtfilter of het buitenfilterelement te verwijderen.

2. Demonteer niet het binnenfilterelement tijdens het schoonmaken, anders zal het stof zal het problemen met de motor ingaan en veroorzaken.

3. Wanneer het schoonmaken van lucht klopt het filterelement, of onttrekt niet het filterelement met om het even wat, en verlaat niet het element van de luchtfilter lange tijd open tijdens het schoonmaken.

4. Na het schoonmaken, is het noodzakelijk om de gebruiksvoorwaarde van het filtermateriaal, de pakking of het rubber verzegelende deel van het filterelement te bevestigen. Als het beschadigd is, kan het niet worden gebruikt.

5. Na het schoonmaken van het filterelement, wanneer het controleren met een lamp, als er prikken of dunne delen op het filterelement zijn, moet het filterelement worden vervangen.

6. Telkens als het filterelement wordt schoongemaakt, verwijder het schoonmakende tijdenteken uit de buitendekking van de assemblage van de luchtfilter.

Voorzorgsmaatregelen wanneer het vervangen van het element van de luchtfilter van het graafwerktuig:


Wanneer het filterelement van het graafwerktuig 6 keer is schoongemaakt, zijn de rubberverbinding of het filtermateriaal beschadigd, enz., moet het element van de luchtfilter op tijd worden vervangen. De volgende punten zouden aandacht aan moeten worden besteed wanneer het vervangen van het.

1. Herinner dat wanneer het vervangen van het buitenfilterelement, het binnenfilterelement ook tegelijkertijd zou moeten worden vervangen.

2. Gebruik geen beschadigde pakkingen en filterelementen met beschadigde filtermaterialen of rubberverbindingen.

3. De vervalste filterelementen kunnen niet worden gebruikt, omdat de het filtreren effect en het verzegelen prestaties vrij slecht zijn, en het stof zal de motor na het binnengaan beschadigen.

4. Wanneer het binnenfilterelement wordt verzegeld of het filtermateriaal wordt beschadigd of misvormd, vervang met nieuwe delen.

5. Het is noodzakelijk om te controleren of het verzegelende deel van het nieuwe filterelement stof aanhangt of de olie, eventueel, het moet bevlekt worden schoongemaakt.

6. Wanneer het opnemen van het filterelement, als het rubber aan het eind zwelt, of het buitenfilterelement niet geduwd in de correcte positie, en dwingen de dekking aan de gesp, zal er wordt een risico zijn om de dekking of de filterhuisvesting te beschadigen.